top of page
Contact

Contactgegevens:

Marga Klompéweg 12

5032 MP  TILBURG

info@vrk-akoestiek.nl

Tel: +31 (0) 13 570 23 14

08:30 tot 17:00

08:30 tot 17:00

08:30 tot 17:00

08:30 tot 17:00

08:30 tot 16:00

gesloten

gesloten

Openingstijden kantoor:

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

Heeft u een vraag voor ons?

Stuur ons een bericht of bel ons op

013 - 570 23 14

bekijk onze privacy verklaring

Contactformulier

Partners VRK Akoestiek

Over ons...

VRK staat voor Vernooy, Relais en Kici. Deze 3 bedrijven zijn gespecialiseerd in het inzamelen, sorteren en verwerken van oude kleding. Vernooy, Relais en Kici zijn een samenwerkingsverband aangegaan om oude, niet herdraagbare, kleding te upgraden naar een hoogwaardig isolatiemateriaal. (na een fusie in januari 2015 is Kici inmiddels omgedoopt tot Sympany) Dit isolatiemateriaal wordt verkocht onder de naam Métisse. 

Het inzamelen van de oude kleding tot en met de productie tot isolatie gebeurt door mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor is Métisse tevens een Triple P product. (People, Planet, Profit) Een gedeelte van de opbrengst wordt besteed aan goede doelen. Bent u op zoek naar duurzame isolatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

VRK Akoestiek ontwikkelt, produceert en verkoopt akoestische absorptie producten op basis van gerecycled textiel. Textiel heeft van nature een zeer hoog akoestisch absorptievermogen door de lange vezels waaruit dit product bestaat. Door het gerecyclede textiel te persen tot precies de juiste densiteit ontstaat een product dat uitermate geschikt is om de akoestiek te verbeteren in tal van toepassingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Baffles om de nagalm te reduceren of akoestische scheidingswanden. Wij hebben voor elk akoestisch probleem een oplossing.

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page